Hos oss får du sjømat av topp kvalitet, fanget daglig av lokale fiskere og levert direkte til disken. Vi tilbyr et fristende utvalg av fisk og skalldyr – alt fra laks og torsk til krabbe, reker og blåskjell.
★★★★★
★★★★★
Tirsdag
HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDABALL
Onsdag
Kommer i 3 størrelser:
1 porsjon* - 2 porsjoner - 3 porsjoner
Onsdag og Fredag
Vi produserer egen Sushi her på huset.
Kommer i 10-biters og 22-biters brett.
Hva med Horsgaards hjemmelagde fiskemat til middag?
Tirsdag
HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDEBALL
Onsdag
Kommer i 3 størrelser:
1 porsjon - 2 porsjoner - 3 porsjoner
Torsdag
Vi produserer egen Sushi her på huset.
Kommer i 10-biters og 22-biters brett.
Hva med Horsgaards
hjemmelagde fiskemat til middag?
På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.
Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også, dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.
I byggets 2 etg. har vi kjøkken, dagens produksjon går til eget utsalg.
På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.
Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også; dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.
I byggets 2 etg. har vi kjøkken. Dagens produksjon går til eget utsalg.
Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.
Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.
Erik G.
Google Anmeldelse.
Anny P.
Google Anmeldelse.
800 g skrei-filet fra Horsgaard, uten skinn og bein
1 dl olivenolje
1 gul løk
1 fennikel
4 fedd hvitløk
2 cm chili, rød
100 g tomatpuré
1.5 dl fiskekraft
4 plommetomat
0.5 squash, grønn
5 stilkkruspersille, frisk
1 ts sukker
salt og pepper
6 poteter
1 ss smør
1 ts paprikapulver
salt og pepper
200 g majones
50 g olivenolje
2 fedd hvitløk
1 klype sitronskall
0.5 ts flaksalt
2 ss vann
Forvarm ovnen til 200/220 grader (over- og undervarme/varmluft).
Del skreien i ca 50 grams biter og dryss på litt salt og pepper.
Skjær løk og fennikel i 1 cm båter og pannestek de 5 minutter, til de har fått en fin farge.
Tilsett hakket chili, hvitløk og tomatpure, la dette steke ytterligere 2 minutter.
Tilsett hakket plommetomat og fiskekraft. Du kan bytte ut kraften med vann hvis ønskelig.
Kok opp og hell alt over i en ildfast form ca 20x30 cm.
Dytt skreibitene ned i grønnsakene og dryss løvtynne skiver av squash, olivenolje, salt, pepper og persille/salvie oppå til slutt. Bruk gjerne mandolin om du har for å få tynne, fine skiver.
Formen stekes midt i ovnen i ca 20 minutter.
Patatas bravas express
Del poteten èn gang på langs og to ganger på tvers slik at man får 6 biter.
Kok de så vidt møre (ca 10 minutter) og hell av vannet.
Dryss på salt, paprikapulver og vend de i litt smør/olje.
Hell de ut på et brett med bakepapir og steke de sprø på øverste rille i ovn med varmluft 220 grader. Ca 20 minutter
Aioli
Press hvitløken i majonesen og rør inn olivenoljen.
Smak til med sitronsaft, revet sitronskall, salt og grovmalt svart pepper.
Juster konsistensen med litt vann hvis den bli for tykk.
Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/skrei/ovnsbakt-skrei-med-tomat-og-hvitlok/
800 g skrei-filet fra Horsgaard, uten skinn og bein
1 dl olivenolje
1 gul løk
1 fennikel
4 fedd hvitløk
2 cm chili, rød
100 g tomatpuré
1.5 dl fiskekraft
4 plommetomat
0.5 squash, grønn
5 stilkkruspersille, frisk
1 ts sukker
salt og pepper
6 poteter
1 ss smør
1 ts paprikapulver
salt og pepper
200 g majones
50 g olivenolje
2 fedd hvitløk
1 klype sitronskall
0.5 ts flaksalt
2 ss vann
Forvarm ovnen til 200/220 grader (over- og undervarme/varmluft).
Del skreien i ca 50 grams biter og dryss på litt salt og pepper.
Skjær løk og fennikel i 1 cm båter og pannestek de 5 minutter, til de har fått en fin farge.
Tilsett hakket chili, hvitløk og tomatpure, la dette steke ytterligere 2 minutter.
Tilsett hakket plommetomat og fiskekraft. Du kan bytte ut kraften med vann hvis ønskelig.
Kok opp og hell alt over i en ildfast form ca 20x30 cm.
Dytt skreibitene ned i grønnsakene og dryss løvtynne skiver av squash, olivenolje, salt, pepper og persille/salvie oppå til slutt. Bruk gjerne mandolin om du har for å få tynne, fine skiver.
Formen stekes midt i ovnen i ca 20 minutter.
Patatas bravas express
Del poteten èn gang på langs og to ganger på tvers slik at man får 6 biter.
Kok de så vidt møre (ca 10 minutter) og hell av vannet.
Dryss på salt, paprikapulver og vend de i litt smør/olje.
Hell de ut på et brett med bakepapir og steke de sprø på øverste rille i ovn med varmluft 220 grader. Ca 20 minutter
Aioli
Press hvitløken i majonesen og rør inn olivenoljen.
Smak til med sitronsaft, revet sitronskall, salt og grovmalt svart pepper.
Juster konsistensen med litt vann hvis den bli for tykk.
Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/skrei/ovnsbakt-skrei-med-tomat-og-hvitlok/
Laget av MauTech.co
Laget av MauTech.co