Hos oss får du sjømat av topp kvalitet, fanget daglig av lokale fiskere og levert direkte til disken. Vi tilbyr et fristende utvalg av fisk og skalldyr – alt fra laks og torsk til krabbe, reker og blåskjell.
★★★★★
★★★★★
Tirsdag
HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDABALL
Onsdag
Kommer i 3 størrelser:
1 porsjon* - 2 porsjoner - 3 porsjoner
Onsdag og Fredag
Vi produserer egen Sushi her på huset.
Kommer i 10-biters og 22-biters brett.
Hva med Horsgaards hjemmelagde fiskemat til middag?
Tirsdag
HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDEBALL
Onsdag
Kommer i 3 størrelser:
1 porsjon - 2 porsjoner - 3 porsjoner
Torsdag
Vi produserer egen Sushi her på huset.
Kommer i 10-biters og 22-biters brett.
Hva med Horsgaards
hjemmelagde fiskemat til middag?
På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.
Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også, dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.
I byggets 2 etg. har vi kjøkken, dagens produksjon går til eget utsalg.
På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.
Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også; dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.
I byggets 2 etg. har vi kjøkken. Dagens produksjon går til eget utsalg.
Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.
Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.
Erik G.
Google Anmeldelse.
Anny P.
Google Anmeldelse.
1kg klippfisk fra Horsgaard, utvannet og renset
0.7 kg potet
2 stk gule løker
1 stk paprika, rød
0.5 stk chili, rød
1 dl olivenolje
800g hermetiske tomater, grovhakkede
2 ss tomatpuré
0.5 dl vann
brød
Skjær klippfisk i biter på 3-4 cm.
Skjær potet, løk og paprika i skiver, og finhakk chili.
Varm opp olje i en kasserolle.
Legg klippfisk, potet, løk, paprika, chili og hermetiske tomater lagvis i kasserollen.
Rør ut tomatpureen i vann og hell den i kasserollen.
Kok opp, og la stå og småkoke på svak varme ca. 1 time, gjerne lenger. Rist den lett på kasserollen av og til, men ikke rør i bacalaoen.
Server bacalaoen med brød ved siden av.
Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/klippfisk/bacalao/
1kg klippfisk fra Horsgaard, utvannet og renset
0.7 kg potet
2 stk gule løker
1 stk paprika, rød
0.5 stk chili, rød
1 dl olivenolje
800g hermetiske tomater, grovhakkede
2 ss tomatpuré
0.5 dl vann
brød
Skjær klippfisk i biter på 3-4 cm.
Skjær potet, løk og paprika i skiver, og finhakk chili.
Varm opp olje i en kasserolle.
Legg klippfisk, potet, løk, paprika, chili og hermetiske tomater lagvis i kasserollen.
Rør ut tomatpureen i vann og hell den i kasserollen.
Kok opp, og la stå og småkoke på svak varme ca. 1 time, gjerne lenger. Rist den lett på kasserollen av og til, men ikke rør i bacalaoen.
Server bacalaoen med brød ved siden av.
Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/klippfisk/bacalao/
Laget av MauTech.co
Laget av MauTech.co