Hos oss får du sjømat av topp kvalitet, fanget daglig av lokale fiskere og levert direkte til disken. Vi tilbyr et fristende utvalg av fisk og skalldyr – alt fra laks og torsk til krabbe, reker og blåskjell.
★★★★★
★★★★★
Tirsdag
HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDABALL
Onsdag
Kommer i 3 størrelser:
1 porsjon* - 2 porsjoner - 3 porsjoner
Onsdag og Fredag
Vi produserer egen Sushi her på huset.
Kommer i 10-biters og 22-biters brett.
Hva med Horsgaards hjemmelagde fiskemat til middag?
Tirsdag
HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDEBALL
Onsdag
Kommer i 3 størrelser:
1 porsjon - 2 porsjoner - 3 porsjoner
Torsdag
Vi produserer egen Sushi her på huset.
Kommer i 10-biters og 22-biters brett.
Hva med Horsgaards
hjemmelagde fiskemat til middag?
På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.
Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også, dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.
I byggets 2 etg. har vi kjøkken, dagens produksjon går til eget utsalg.
På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.
Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også; dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.
I byggets 2 etg. har vi kjøkken. Dagens produksjon går til eget utsalg.
Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.
Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.
Erik G.
Google Anmeldelse.
Anny P.
Google Anmeldelse.
600g Torskefilet fra Horsgaard, uten skinn og bein
400g erter, fryst
1.5dl kyllingbuljong
1 ss smør
10 stk sjalottløk
100g bacon i terninger
1 ss sukker
1 ss soyasaus
400g gulrot
1 bunt persille, frisk
600g små poteter med skall
2 stk sjalottløk
3 dl rødvin
200g smør
salt og pepper
Skrell gulrøtter og kutt i store biter, kokes al dente i lettsaltet vann.
Rens løken og del i halve.
Stek baconterningene til de blir sprø, ta ut baconet og bruk fettet i pannen til å steke løken på lav varme.
Når løken begynner å bli mør, ha i sukker og soya i pannen og la det koke inn på lav varme til en sirup.
Kok opp ertene i kyllingkraften. Ha i en blender eller foodprosessor og kjør til ønsket konsistens. Rør inn smøret og smak til med salt.
Lag rødvinsausen. Finhakk sjalottløk og kok med rødvin uten lokk til det bare er litt væske igjen. Skjær smør i terninger og rør inn en terning om gangen. Sausen må ikke koke mens smøret røres inn, da skiller den seg.
Smak til med salt og pepper.
Skjær fisken i 4 pene stykker.
Kok opp vann i en stor gryte, ha i godt med salt. Skru ned for varmen og legg fiskestykkene i vannet. La fisken trekke i ca 7-10 min avhengig av tykkelse.
Stek gulrotbitene i en stekepanne med smør og dryss med hakket persille.
Dander fisken på ertepureen, topp med sprø bacon og legg løk og gulrot rundt.
Server med kokte småpoteter og rødvinsaus.
Tips - Du kan kjøpe ferdig rødvinssaus i butikken om du ønsker.
Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/torsk/juletorsk-med-ertepure-og-karamelliserte-sjalottl%C3%B8k/
600g Torskefilet fra Horsgaard, uten skinn og bein
400g erter, fryst
1.5dl kyllingbuljong
1 ss smør
10 stk sjalottløk
100g bacon i terninger
1 ss sukker
1 ss soyasaus
400g gulrot
1 bunt persille, frisk
600g små poteter med skall
2 stk sjalottløk
3 dl rødvin
200g smør
salt og pepper
Skrell gulrøtter og kutt i store biter, kokes al dente i lettsaltet vann.
Rens løken og del i halve.
Stek baconterningene til de blir sprø, ta ut baconet og bruk fettet i pannen til å steke løken på lav varme.
Når løken begynner å bli mør, ha i sukker og soya i pannen og la det koke inn på lav varme til en sirup.
Kok opp ertene i kyllingkraften. Ha i en blender eller foodprosessor og kjør til ønsket konsistens. Rør inn smøret og smak til med salt.
Lag rødvinsausen. Finhakk sjalottløk og kok med rødvin uten lokk til det bare er litt væske igjen. Skjær smør i terninger og rør inn en terning om gangen. Sausen må ikke koke mens smøret røres inn, da skiller den seg.
Smak til med salt og pepper.
Skjær fisken i 4 pene stykker.
Kok opp vann i en stor gryte, ha i godt med salt. Skru ned for varmen og legg fiskestykkene i vannet. La fisken trekke i ca 7-10 min avhengig av tykkelse.
Stek gulrotbitene i en stekepanne med smør og dryss med hakket persille.
Dander fisken på ertepureen, topp med sprø bacon og legg løk og gulrot rundt.
Server med kokte småpoteter og rødvinsaus.
Tips - Du kan kjøpe ferdig rødvinssaus i butikken om du ønsker.
Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/torsk/juletorsk-med-ertepure-og-karamelliserte-sjalottl%C3%B8k/
Laget av MauTech.co
Laget av MauTech.co