Vi gleder oss til å gi deg en smak av kysten!

Smak og Nyt Fersk & Kortreist
Lokalmat

Hos oss får du sjømat av topp kvalitet, fanget daglig av lokale fiskere og levert direkte til disken. Vi tilbyr et fristende utvalg av fisk og skalldyr – alt fra laks og torsk til krabbe, reker og blåskjell.

★★★★★

Gjør det samme som over 6000+ fornøyde kunder -

Bestill og hent fersk sjømat hos Horsgaard & CO.

Vi gleder oss til å gi deg en smak av kysten!

Smak og Nyt

Fersk & Kortreist

Lokalmat

Gjør det samme som over 6000+ fornøyde kunder - Bestill og hent fersk sjømat hos Horsgaard & CO.

★★★★★

"Det gikk rykter om byens beste fiskesuppe var å få kjøpt hos Horsgaard & co på bussholdeplassen. Det førte til at eg kjøpte suppa for å teste ho, og jammen heldt ho mål; byens beste fiskesuppe!"

★★★★★

"Det gikk rykter om byens beste fiskesuppe var å få kjøpt hos Horsgaard & co på bussholdeplassen. Det førte til at eg kjøpte suppa for å teste ho, og jammen heldt ho mål; byens beste fiskesuppe!"

Når Produseres Vår Hjemmelagde Mat?

Tirsdag

HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDABALL

Norges beste fiskekaker

Onsdag

HORSGAARDS FISKESUPPE

Kommer i 3 størrelser:

1 porsjon* - 2 porsjoner - 3 porsjoner

Onsdag og Fredag

HORSGAARDS SUSHI

Vi produserer egen Sushi her på huset.

Kommer i 10-biters og 22-biters brett.

*Må bestilles.

Hva med Horsgaards hjemmelagde fiskemat til middag?

Når Produseres Vår Hjemmelagde Mat?

Tirsdag

HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDEBALL

Møre og Romsdals beste fiskekaker

Onsdag

HORSGAARDS FISKESUPPE

Kommer i 3 størrelser:

1 porsjon - 2 porsjoner - 3 porsjoner

Torsdag

HORSGAARDS SUSHI

Vi produserer egen Sushi her på huset.

Kommer i 10-biters og 22-biters brett.

Hva med Horsgaards

hjemmelagde fiskemat til middag?

Vår Historie

Horsgaard & Co AS ligger på bussholdeplassen i molde. Bygget ble bygd til dens formål i 1967 og her har driften vært samlet siden.

På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.

Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også, dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.

I byggets 2 etg. har vi kjøkken, dagens produksjon går til eget utsalg.

Vår Historie

Horsgaard & Co AS ligger på bussholdeplassen i Molde. Bygget ble bygd til dens formål i 1967 og her har driften vært samlet siden.

På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.

Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også; dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.

I byggets 2 etg. har vi kjøkken. Dagens produksjon går til eget utsalg.

HVA MED FISK TIL MIDDAG?

Bestill og Hent Fersk Sjømat

Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.

HVA MED FISK TIL MIDDAG?

Bestill & Hent Fersk Sjømat

Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.

Hva Våre Kunder Sier

★★★★★

"Bestilte hjerteskjell. Leverte som avtalt. Skjellene hadde nydelig kvalitet og ble en fantastisk pasta vongole. Hyggelig service som alltid og gode tips til tilberedning. Og sushien vi hadde kvelden før fra Horsgård var også nydelig. Byens beste sushi by far".

★★★★★

"Ringte til Horsgaard de tok av fisk, lever og rogn til meg. Det som ble levert var av første klasse, i den fiskebutikken KAN de fisk. Håper vi får ha denne butikk i mange mange år. Løp å kjøp et flott fiskemåltid."

Hva Våre Kunder Sier

Bestilte hjerteskjell. Leverte som avtalt. Skjellene hadde nydelig kvalitet og ble en fantastisk pasta vongole. Hyggelig service som alltid og gode tips til tilberedning. Og sushien vi hadde kvelden før fra Horsgård var også nydelig. Byens beste sushi by far😀

Image

Erik G.

Google Anmeldelse.

Ringte til Horsgaard de tok av fisk, lever og rogn til meg. Det som ble levert var av første klasse, i den fiskebutikken KAN de fisk. Håper vi får ha denne butikk i mange mange år. Løp å kjøp et flott fiskemåltid.

Image

Anny P.

Google Anmeldelse.

Anbefalte Middager Fra Oss

juletorsk

JULETORSK MED ERTEPURÈ & KARAMELLISERT SJALOTTLØK

November 11, 20221 min read


JULETORSK MED ERTEPURÈ OG KARAMELLISERT SJALOTTLØK
⭐⭐⭐⭐⭐ (41)

INGREDIENSER FOR 4 PORSJONER:

  • 600g Torskefilet fra Horsgaard, uten skinn og bein

  • 400g erter, fryst

  • 1.5dl kyllingbuljong

  • 1 ss smør

  • 10 stk sjalottløk

  • 100g bacon i terninger

  • 1 ss sukker

  • 1 ss soyasaus

  • 400g gulrot

  • 1 bunt persille, frisk

  • 600g små poteter med skall

Rødvinssaus

  • 2 stk sjalottløk

  • 3 dl rødvin

  • 200g smør

  • salt og pepper

FREMGANSMÅTE

  • Skrell gulrøtter og kutt i store biter, kokes al dente i lettsaltet vann.

  • Rens løken og del i halve.

  • Stek baconterningene til de blir sprø, ta ut baconet og bruk fettet i pannen til å steke løken på lav varme.

  • Når løken begynner å bli mør, ha i sukker og soya i pannen og la det koke inn på lav varme til en sirup.

  • Kok opp ertene i kyllingkraften. Ha i en blender eller foodprosessor og kjør til ønsket konsistens. Rør inn smøret og smak til med salt.

  • Lag rødvinsausen. Finhakk sjalottløk og kok med rødvin uten lokk til det bare er litt væske igjen. Skjær smør i terninger og rør inn en terning om gangen. Sausen må ikke koke mens smøret røres inn, da skiller den seg.

  • Smak til med salt og pepper.

  • Skjær fisken i 4 pene stykker.

  • Kok opp vann i en stor gryte, ha i godt med salt. Skru ned for varmen og legg fiskestykkene i vannet. La fisken trekke i ca 7-10 min avhengig av tykkelse.

  • Stek gulrotbitene i en stekepanne med smør og dryss med hakket persille.

  • Dander fisken på ertepureen, topp med sprø bacon og legg løk og gulrot rundt.

  • Server med kokte småpoteter og rødvinsaus.

Tips - Du kan kjøpe ferdig rødvinssaus i butikken om du ønsker. 

Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/torsk/juletorsk-med-ertepure-og-karamelliserte-sjalottl%C3%B8k/

Juletorsktorskmiddaghorsgaardfiskemat
Back to Blog

Anbefalte Middager Fra Oss

juletorsk

JULETORSK MED ERTEPURÈ & KARAMELLISERT SJALOTTLØK

November 11, 20221 min read


JULETORSK MED ERTEPURÈ OG KARAMELLISERT SJALOTTLØK
⭐⭐⭐⭐⭐ (41)

INGREDIENSER FOR 4 PORSJONER:

  • 600g Torskefilet fra Horsgaard, uten skinn og bein

  • 400g erter, fryst

  • 1.5dl kyllingbuljong

  • 1 ss smør

  • 10 stk sjalottløk

  • 100g bacon i terninger

  • 1 ss sukker

  • 1 ss soyasaus

  • 400g gulrot

  • 1 bunt persille, frisk

  • 600g små poteter med skall

Rødvinssaus

  • 2 stk sjalottløk

  • 3 dl rødvin

  • 200g smør

  • salt og pepper

FREMGANSMÅTE

  • Skrell gulrøtter og kutt i store biter, kokes al dente i lettsaltet vann.

  • Rens løken og del i halve.

  • Stek baconterningene til de blir sprø, ta ut baconet og bruk fettet i pannen til å steke løken på lav varme.

  • Når løken begynner å bli mør, ha i sukker og soya i pannen og la det koke inn på lav varme til en sirup.

  • Kok opp ertene i kyllingkraften. Ha i en blender eller foodprosessor og kjør til ønsket konsistens. Rør inn smøret og smak til med salt.

  • Lag rødvinsausen. Finhakk sjalottløk og kok med rødvin uten lokk til det bare er litt væske igjen. Skjær smør i terninger og rør inn en terning om gangen. Sausen må ikke koke mens smøret røres inn, da skiller den seg.

  • Smak til med salt og pepper.

  • Skjær fisken i 4 pene stykker.

  • Kok opp vann i en stor gryte, ha i godt med salt. Skru ned for varmen og legg fiskestykkene i vannet. La fisken trekke i ca 7-10 min avhengig av tykkelse.

  • Stek gulrotbitene i en stekepanne med smør og dryss med hakket persille.

  • Dander fisken på ertepureen, topp med sprø bacon og legg løk og gulrot rundt.

  • Server med kokte småpoteter og rødvinsaus.

Tips - Du kan kjøpe ferdig rødvinssaus i butikken om du ønsker. 

Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/torsk/juletorsk-med-ertepure-og-karamelliserte-sjalottl%C3%B8k/

Juletorsktorskmiddaghorsgaardfiskemat
Back to Blog

Velkommen til Horsgaard. Vi tilbyr alt fra Fiskemat, Reker, Skalldyr til så klart Fisk.

Åpningstider

Man-Fre: 09:30-16:00

Lørdag: 09:30-14:00

Quick Links

Engros

Personvernerklæring

Kontakt Oss

712 51 935

Hamnegata 43, 6413 MOLDE

Copyright: © 2025 Horsgaaard & Co AS - All Rights Reserved

Laget av MauTech.co

Velkommen til Horsgaard. Vi tilbyr alt fra

Fiskemat, Reker, Skalldyr til så klart Fisk.

Åpningstider

Man-Fre: 09:30-16:00

Lørdag: 09:30-14:00

Quick Links

Engros

Personvernerklæring

Kontakt Oss

712 51 935

Hamnegata 43, 6413 MOLDE

Copyright: © 2025 Horsgaaard & Co AS - All Rights Reserved

Laget av MauTech.co