Hos oss får du sjømat av topp kvalitet, fanget daglig av lokale fiskere og levert direkte til disken. Vi tilbyr et fristende utvalg av fisk og skalldyr – alt fra laks og torsk til krabbe, reker og blåskjell.
★★★★★
★★★★★
Tirsdag
HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDABALL
Onsdag
Kommer i 3 størrelser:
1 porsjon* - 2 porsjoner - 3 porsjoner
Onsdag og Fredag
Vi produserer egen Sushi her på huset.
Kommer i 10-biters og 22-biters brett.
Hva med Horsgaards hjemmelagde fiskemat til middag?
Tirsdag
HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDEBALL
Onsdag
Kommer i 3 størrelser:
1 porsjon - 2 porsjoner - 3 porsjoner
Torsdag
Vi produserer egen Sushi her på huset.
Kommer i 10-biters og 22-biters brett.
Hva med Horsgaards
hjemmelagde fiskemat til middag?
På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.
Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også, dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.
I byggets 2 etg. har vi kjøkken, dagens produksjon går til eget utsalg.
På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.
Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også; dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.
I byggets 2 etg. har vi kjøkken. Dagens produksjon går til eget utsalg.
Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.
Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.
Erik G.
Google Anmeldelse.
Anny P.
Google Anmeldelse.
salt, grovt
olivenolje
smør
800g mandelpotet
50g smør
2 dl helmelk
salt og pepper
225g smør
2 stk sjalottløk
3 ss soyasaus
0.5 stk sitron
1 bunt asparges
40g pinjekjerner
0.5 stk granateple
Sett stekeovnen på 150 °C.
Dryss grovt salt på kveitefileten og la den ligge i ca. 5 minutter. Skyll av saltet i kaldt vann og tørk fileten med tørkepapir.
Skjær kveitefileten i serveringsstykker og legg stykkene på stekebrett med bakepapir. Bakes i stekeovnen i 8-12 minutter.
Mandelpotetpuré
Skrell og kok mandelpotet i vann uten salt til de er møre.
Hell av vann, og la potetene dampe så de blir tørre.
Mos potetene, tilsett smør og bland godt.
Tilsett helmelk til passe konsistens, og smak til med salt og pepper.
Soyasmør
Smelt smør i en kasserolle og ta bort skummet med en skje.
Når smøret begynner å bli brunt, siles det over i en ny kasserolle uten at det brune blir med.
Ha i hakket sjalottløk, soyasaus, og saft og skall av sitron.
Tilbehør
Rist pinjekjerner i tørr stekepanne.
Del granateplet i to og ta ut kjernene.
Skrell og kutt av 2 cm nederst på aspargesen og kok de i lettsaltet vann i et par minutter.
Server kveiten med tilbehøret, og topp fiskestykket med granateple og pinjekjerner.
Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/kveite/ovnsbakt-julekveite/
salt, grovt
olivenolje
smør
800g mandelpotet
50g smør
2 dl helmelk
salt og pepper
225g smør
2 stk sjalottløk
3 ss soyasaus
0.5 stk sitron
1 bunt asparges
40g pinjekjerner
0.5 stk granateple
Sett stekeovnen på 150 °C.
Dryss grovt salt på kveitefileten og la den ligge i ca. 5 minutter. Skyll av saltet i kaldt vann og tørk fileten med tørkepapir.
Skjær kveitefileten i serveringsstykker og legg stykkene på stekebrett med bakepapir. Bakes i stekeovnen i 8-12 minutter.
Mandelpotetpuré
Skrell og kok mandelpotet i vann uten salt til de er møre.
Hell av vann, og la potetene dampe så de blir tørre.
Mos potetene, tilsett smør og bland godt.
Tilsett helmelk til passe konsistens, og smak til med salt og pepper.
Soyasmør
Smelt smør i en kasserolle og ta bort skummet med en skje.
Når smøret begynner å bli brunt, siles det over i en ny kasserolle uten at det brune blir med.
Ha i hakket sjalottløk, soyasaus, og saft og skall av sitron.
Tilbehør
Rist pinjekjerner i tørr stekepanne.
Del granateplet i to og ta ut kjernene.
Skrell og kutt av 2 cm nederst på aspargesen og kok de i lettsaltet vann i et par minutter.
Server kveiten med tilbehøret, og topp fiskestykket med granateple og pinjekjerner.
Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/kveite/ovnsbakt-julekveite/
Laget av MauTech.co
Laget av MauTech.co