Hos oss får du sjømat av topp kvalitet, fanget daglig av lokale fiskere og levert direkte til disken. Vi tilbyr et fristende utvalg av fisk og skalldyr – alt fra laks og torsk til krabbe, reker og blåskjell.
★★★★★
★★★★★
Tirsdag
HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDABALL
Onsdag
Kommer i 3 størrelser:
1 porsjon* - 2 porsjoner - 3 porsjoner
Onsdag og Fredag
Vi produserer egen Sushi her på huset.
Kommer i 10-biters og 22-biters brett.
Hva med Horsgaards hjemmelagde fiskemat til middag?
Tirsdag
HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDEBALL
Onsdag
Kommer i 3 størrelser:
1 porsjon - 2 porsjoner - 3 porsjoner
Torsdag
Vi produserer egen Sushi her på huset.
Kommer i 10-biters og 22-biters brett.
Hva med Horsgaards
hjemmelagde fiskemat til middag?
På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.
Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også, dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.
I byggets 2 etg. har vi kjøkken, dagens produksjon går til eget utsalg.
På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.
Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også; dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.
I byggets 2 etg. har vi kjøkken. Dagens produksjon går til eget utsalg.
Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.
Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.
Erik G.
Google Anmeldelse.
Anny P.
Google Anmeldelse.
500 g laksefilet fra Horsgaard, uten skinn og bein
2 ss olje
2 stk gulrot
1stk rødløk
2 fedd hvitløk
1 stk paprika, rød
1 stk brokkoli
6 ss sweet chilisaus
1 lime
2 ss soyasaus
ris
Skjær opp grønnsaker og fisk før du begynner med stekingen.
Skjær gulrot og løk i tynne skiver, paprika i strimler, brokkoli i små buketter og finhakk hvitløk
Skjær laksen i ca. 3 cm store biter.
Varm olje i en wokpanne eller en stekepanne med litt høy kant
Stek laksebitene i olje 1-2 minutter på hver side til de får en blekrosa farge. Ta bitene ut av stekepannen og legg dem til side.
Legg grønnsakene i pannen og stek dem sprø på høy varme under stadig omrøring, ca. 2 minutter.
Bland presset limesaft, soyasaus og sweet chilisaus og tilsett de stekte grønnsakene. Kok opp sausen.
Tilsett de stekte laksebitene og la dem bli varme sammen med grønnsakene og sausen.
Server woken sammen med ris eller nudler.
Tips: Wok gjerne grønnsakene i flere porsjoner for å sikre at de blir stekt og ikke kokt. Gulrøtter og brokkoli trenger noe lenger steketid enn de øvrige grønnsakene. Grønnsakene i retten kan varieres etter smak og tid på året, friske urter kan tilsettes og sweet chilisaus kan erstattes med din favoritt wok-saus.
Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/laks/wok-med-laks/
500 g laksefilet fra Horsgaard, uten skinn og bein
2 ss olje
2 stk gulrot
1stk rødløk
2 fedd hvitløk
1 stk paprika, rød
1 stk brokkoli
6 ss sweet chilisaus
1 lime
2 ss soyasaus
ris
Skjær opp grønnsaker og fisk før du begynner med stekingen.
Skjær gulrot og løk i tynne skiver, paprika i strimler, brokkoli i små buketter og finhakk hvitløk
Skjær laksen i ca. 3 cm store biter.
Varm olje i en wokpanne eller en stekepanne med litt høy kant
Stek laksebitene i olje 1-2 minutter på hver side til de får en blekrosa farge. Ta bitene ut av stekepannen og legg dem til side.
Legg grønnsakene i pannen og stek dem sprø på høy varme under stadig omrøring, ca. 2 minutter.
Bland presset limesaft, soyasaus og sweet chilisaus og tilsett de stekte grønnsakene. Kok opp sausen.
Tilsett de stekte laksebitene og la dem bli varme sammen med grønnsakene og sausen.
Server woken sammen med ris eller nudler.
Tips: Wok gjerne grønnsakene i flere porsjoner for å sikre at de blir stekt og ikke kokt. Gulrøtter og brokkoli trenger noe lenger steketid enn de øvrige grønnsakene. Grønnsakene i retten kan varieres etter smak og tid på året, friske urter kan tilsettes og sweet chilisaus kan erstattes med din favoritt wok-saus.
Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/laks/wok-med-laks/
Laget av MauTech.co
Laget av MauTech.co