Hos oss får du sjømat av topp kvalitet, fanget daglig av lokale fiskere og levert direkte til disken. Vi tilbyr et fristende utvalg av fisk og skalldyr – alt fra laks og torsk til krabbe, reker og blåskjell.
★★★★★
★★★★★
Tirsdag
HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDABALL
Onsdag
Kommer i 3 størrelser:
1 porsjon* - 2 porsjoner - 3 porsjoner
Onsdag og Fredag
Vi produserer egen Sushi her på huset.
Kommer i 10-biters og 22-biters brett.
Hva med Horsgaards hjemmelagde fiskemat til middag?
Tirsdag
HORSGAARDS FISKEKAKER™ & BLANDEBALL
Onsdag
Kommer i 3 størrelser:
1 porsjon - 2 porsjoner - 3 porsjoner
Torsdag
Vi produserer egen Sushi her på huset.
Kommer i 10-biters og 22-biters brett.
Hva med Horsgaards
hjemmelagde fiskemat til middag?
På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.
Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også, dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.
I byggets 2 etg. har vi kjøkken, dagens produksjon går til eget utsalg.
På fremsiden (mot Apoteker Aas gate/bussholdeplassen) ligger butikken. Dette har vært et populært sted å skaffe seg middagsmat eller festmat i en årrekke. Butikken har forandret seg etter krav og trender i tidens løp.
Mot kai-siden finner du varemottak og fiskemottak, her har tonnevis av fisk og skalldyr blitt ekspedert til østlandet og omegn. I tidligere år eksporterte vi mye til utlandet også; dette gjør vi nå i samarbeid med andre lokale eksportører.
I byggets 2 etg. har vi kjøkken. Dagens produksjon går til eget utsalg.
Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.
Du legger inn en bestilling via skjema, og velger dato du ønsker å hente.
Erik G.
Google Anmeldelse.
Anny P.
Google Anmeldelse.
3 ss salt
200 g bacon
500 g erter, fryst
1 ts sukker
2 ss smør
2 ts timian, frisk
salt og pepper
potet
Sett stekeovnen på 200 °C.
Legg lutefisken med skinnsiden ned i en langpanne.
Dryss på salt og dekk med aluminiumsfolie.
Bak lutefisken midt i stekeovnen til den er gjennomkokt, ca. 30 minutter.
Skjær bacon i små terninger og legg de i en kald stekepanne. Stek på lav varme til det er gyllen, sprøtt og fettet har stekt ut. Tilsett ekstra smør dersom baconet er magert.
Ertepuré
Kok erter møre i vann tilsatt sukker.
Hell av overflødig vann og mos ertene.
Rør inn smør og timian, og smak til med salt og pepper.
Server lutefisk med bacon, ertepuré og kokt potet. Mange liker også å servere lutefisk med brunost og sirup.
Tips: Dersom du vil ha fast lutefisk drysser du salt over og lar lutefisken stå kjølig et par timer. Hell av vannet som trekkes ut og skyll deretter lutefisken i kaldt vann.
Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/lutefisk/lutefisk/
3 ss salt
200 g bacon
500 g erter, fryst
1 ts sukker
2 ss smør
2 ts timian, frisk
salt og pepper
potet
Sett stekeovnen på 200 °C.
Legg lutefisken med skinnsiden ned i en langpanne.
Dryss på salt og dekk med aluminiumsfolie.
Bak lutefisken midt i stekeovnen til den er gjennomkokt, ca. 30 minutter.
Skjær bacon i små terninger og legg de i en kald stekepanne. Stek på lav varme til det er gyllen, sprøtt og fettet har stekt ut. Tilsett ekstra smør dersom baconet er magert.
Ertepuré
Kok erter møre i vann tilsatt sukker.
Hell av overflødig vann og mos ertene.
Rør inn smør og timian, og smak til med salt og pepper.
Server lutefisk med bacon, ertepuré og kokt potet. Mange liker også å servere lutefisk med brunost og sirup.
Tips: Dersom du vil ha fast lutefisk drysser du salt over og lar lutefisken stå kjølig et par timer. Hell av vannet som trekkes ut og skyll deretter lutefisken i kaldt vann.
Hentet fra: https://godfisk.no/oppskrifter/lutefisk/lutefisk/
Laget av MauTech.co
Laget av MauTech.co